Kontakt os Tlf.: 5614 1544 info@fitnessengros.dk

Emotion Fitness

emotion medical cardio line

Cardioudstyr til terapien

Emotion Fitness er specialister i ergometere til rehab og genoptræning og har udviklet en komplet cardio-serie til dette segment, med lav indstigning og letlæselige og tilgængelige displays. Udstyret er produceret i Tyskland og lever op til de høje standarder, der er for medicinsk udstyr i Tyskland. Det er din garanti for udstyr af bedste kvalitet og sikkerhed.

Hjælp til valg af ergometer-udstyr

Uanset om du har behov for en enkelt maskine til måling af EKG under arbejde, eller hvis I arbejder med genoptræning af patienter, så kan vi hjælpe jer. Du får stillet en konsulent til rådighed igennem hele forløbet, fra overvejelse til køb og efterfølgende, hvis du har nogen spørgsmål eller behov for udannelse i brug af udstyret.

emotion 200

Motion 200-serie

Lille, robust & intelligent.
Læs mere.

emotion 600

Motion 600-serie

Solid teknik & adskillige tilpasningsmuligheder.
Læs mere.

emotion 800

Motion 800-serie

Perfekt ergonomi kombineret med premium design.
Læs mere.

Motion 200-serie

Motion 200-serien består af motionscykel og sprint løbebånd. Maskinerne i denne serie giver dig de helt basale funktioner og kan forsyne sig selv med strøm, så udstyret kan anvendes uden tilslutning af ledninger.

Motion 600-serie

I denne 600-serie har Emotion Fitness udviklet 6 forskellige ergometre for en komplet cardio-serie. Serien består af motionscykel, liggecykel, crosstrainer, stepmaskine, overkropstræner og løbebånd.

Motion 600-serien er Emotion Fitness' standard-serie. Til alle maskinerne er der en lang række tilbehør, som kan tilvælges alt efter behov. Kontakt os på mail eller tlf. 56141544 og vi stiller en konsulent til rådighed til sparring og vejledning.

Motion 800-serie

Ligesom i 600-serien, så består 800-serien fra Emotion Fitness af en komplet serie ergometre; motionscykel, liggecykel, crosstrainer, stepmaskine, overkropstræner og løbebånd.

Emotion Fitness specifikationer

Al udstyret, med undtagelse af Motion løbebåndene, er udstyret med et hybrid-bremsesystem, som er udviklet af Emotion Fitness. Bremsesystemet giver en absolut pålideligt og præcist modstand som samtidig er støjsvag, hvilket er vigtigt for mange af vores brugere.

Alle maskinerne foruden løbebåndene i 600- og 800-serien kan sættes op og anvendes uden tilslutning med ledninger, hvilket giver stor frihed og giver et flot og enkelt udtryk i centret.

Book en demo

Ønsker du at opleve og afprøve udstyret i Emotion-serien eller noget andet udstyr, så er du velkommen til at kontakte os på info@fitnessengros.dk eller tlf. 56 14 15 44 og lave en aftale. Du kan også altid kontakte os ved yderligere spørgsmål.

Find os på
Kontakt

Fysio Engros
En del af Fitness Engros A/S

Snedkervej 4-6

2630 Taastrup

Tlf.: (+45) 56 14 15 44

E-mail: info@fitnessengros.dk

CVR-nr: 21830895