Kontakt os Tlf.: 5614 1544 info@fitnessengros.dk

Finansiering af jeres træningsudstyr

I samarbejde med vores finansieringspartner tilbyder vi finansiering af dit køb. Når du handler hos os og ønsker finansiering, hjælper vi dig med processen omkring ansøgning, så det indgår som en del af dit tilbud. I samarbejde med den konsulent du har tilknyttet hos os ansøges om lånet, og du undgår derved bøvlet med at skulle agere mellemmand mellem långiver og os. Du har naturligvis fuld gennemsigtighed igennem hele processen.

Få en fleksibel finansieringsløsning

Finansiel leasing igennem vores partnere er utrolig fleksibel og kan tilpasses dine ønsker. Mange af vores kunder finder, at det er en fordel at indgå en leasing aftale. Du undgå derved at skulle have en stor udgift på én gang og har et større råderum til at drive din forretning.

Hvem kan låne?

Det er muligt at indgå en finansieringsordning uanset om du er privatperson eller erhvervskunde. Er I en forening har I desuden mulighed for at søge om lån igennem Bevæg Dig For Livet. For at optage lån kræver det dog en standard positiv kreditvurdering.

Som erhvervskunde tilbyder vi finansiering af dit træningsudstyr igennem DLL og Ikano. Er du privatkunde tilbyder vi finansiering gennem SparXpress.

Kontakt os for at høre mere om finansiering

Er du interesseret i at dele dine betalinger op, eller ønsker du blot at høre mere om muligheden for finansiering hos os, så er du velkommen til at kontakte os på info@fitnessengros.dk eller tlf. 56 14 15 44.


Find os på
Kontakt

Fysio Engros
En del af Fitness Engros A/S

Snedkervej 4-6

2630 Taastrup

Tlf.: (+45) 56 14 15 44

E-mail: info@fitnessengros.dk

CVR-nr: 21830895