Kontakt os Tlf.: 5614 1544 info@fitnessengros.dk

Gym80 Medical

Udstyr til sundhedssektoren med mere end 35 års erfaring

Gym80 skaber og fremstiller udstyr til sundhedssektoren, genoptræning og skadesprævention i højeste kvalitet. Udstyrets funktionalitet understøttes af ekspertise, som er samlet igennem mere end 35 år, hvor Gym80 har produceret træningsudstyr.

Gym80's medical produktlinjer imødekommer alle de krav, som det forventes af en producent af udstyr til den sundhedsfaglige sektor. Udstyret er godkendt til brug inden for sundhedssektoren efter de strenge krav, der stilles i tysk lovgivning for medicinsk udstyr (MPG). Det er din sikkerhed for det bedste udstyr på markedet.

Gym80 Medical giver flere patienter mulighed for at styrketræne

Gym80 medical træningsudstyr har en lang række justeringsmuligheder, der gør det muligt for langt flere personer i rehabilitering at træne. Både fodplader og ryglæn kan justeres i forskellige vinkler og sædet har højdejustering. Disse foranstaltninger er lavet for at imødekomme patienter, hvor patienten ikke har fuld bevægelighed af visse led fx håndled, ankel, skulder og knæ. Og med hensyntagen til at det kan være direkte skadeligt for nogle patienter, hvis led forceres ud i uhensigtsmæssige vinkler. De mange indstillingsmuligheder, som ikke er til stede på traditionelt fitnessudstyr, gør det muligt for langt de fleste med begrænset bevægelighed at styrketræne alligevel.

Bred portefølje af udstyr til genoptræning

gym80 med80 showroom

Med80

Med80 er Gym80's helt nye serie af styrketræningsmaskiner godkendt til rehabilitering og sundhedssektoren, hvor der ofte stilles større krav til udstyrets tilgængelighed, funktionalitet og sikkerhed. Med80 bygger på Gym80's mere end 35 års erfaring med fremstilling af fitnessmaskiner til styrketræning. Med80 er desuden resultatet af en gennemgående fornyelse af Gym80's medical line, så udstyret modsvarer de behov, der findes inden for træning i sundhedssektoren; behov der ofte afviger på flere punkter fra traditionelle fitnesscentres behov.

Se Gym80 Medical brochure
*brochuren er endnu kun tilgængelig på tysk, men giver et overblik over udstyret i alle tre medical serier, samt mulighederne for personlig tilpasning af farver.

individuelt tilpasset polstring cirkeltræning til genoptræning

Gym80 Circular Medical

Vi har allerede installeret Gym80 Circular i flere klinikker. Cirkeltræning er populær fordi den kan anvendes i den personlige træning mellem behandler og patient, men kan med en kort introduktion anvendes af patienter/medlemmer på egen hånd eller til holdtræning. Tænker du på at udvikle din kliniks forretningsmodel, så er et tilbud om cirkeltræning oplagt.

Cirklen bygges op som standard af 9 forskellige træningsmaskiner, der alle komplimenterer hinanden. Cirklen består af 16 forskellige øvelser, som sørger for, at man får trænet hele kroppen på 20 minutter.

Gym80 Circular Medical-serien fylder ikke meget. De traditionelle vægtblokke, som kan fylde meget i rummet, er fjernet, og modstanden justeres via 2 cylindre. Cylindrene opererer uafhængigt af hinanden og kan derved regulere modstanden i begge retninger og gør det derfor muligt at arbejde med modstand og stimulering af musklerne i begge retninger af øvelsen. Funktionerne er særligt udviklet til personer i rehabilitering eller med særligt behov for skadesforebyggelse fx ældre.

Tag et kig i brochuren herunder for at se seriens maskiner. Alt udstyr kan desuden leveres farve efter ønske. Du kan lige ledes se mulighederne i brochuren.

Se Gym80 Circular Medical brochure

Gym80 E4 medical Gym80 E4 elektronisk justering

Gym80 E4 Medical

Gym80 E4-serien rummer en række træningsmaskiner, der er særligt tilpasset målgruppen for behandlere og sundhedsfaglige. Med udstyret kan der som noget unikt trænes isotonisk, isometrisk, en tungere excentrisk vægt og isokinetisk træning. Modstanden kan justeres i trin a 100 gram, hvilket tilgodeser tilpasninger i rehabilitering, som ikke tidligere har været muligt. E4-serien er afgjort en af de mest alsidige serier af træningsudstyr til denne målgruppe.

Maskinerne indstilles og justeres elektronisk. Dette har også den fordel, at du som behandler ikke skal bruge dyrebar tid med manuelle indstillinger, som du i stedet kan bruge på arbejde med din patient.

Træningsdata og -resultater indsamles og dokumenteres vha. Gym80 medical software. Softwaren kan bruges som en vigtig del i rehabiliteringsprocessen, hvor alle fremskridt måles og dokumenteres in real time dvs. samtidig med at I udfører træningen. Softwaren kan være med til at afsløre styrker og svagheder, som der skal fokuseres på. Softwaren kan programmeres til at passe til at vise de data, som I har behov for.

Læs mere om Gym80 træningssoftware på gym80.de/en/software eller kontakt os og få svar på dine spørgsmål: md@fysioengros.dk

Find os på
Kontakt

Fysio Engros
En del af Fitness Engros A/S

Snedkervej 4-6

2630 Taastrup

Tlf.: (+45) 56 14 15 44

E-mail: info@fitnessengros.dk

CVR-nr: 21830895