Kontakt os Tlf.: 5614 1544 info@fitnessengros.dk

NuStep Recumbent Cross Trainer

nustep recumbent cross trainers

Lån NuStep Cross Trainer Gratis i 14 Dage

Er I ikke sikre på, om NuStep Cross Trainer er det rigtige værktøj for jer og jeres patienter? Vi giver jer en unik mulighed for at låne en NuStep Cross Trainer i 14 dage. I kan have den stående i jeres klinik, træningscenter e.lign. og arbejde med den i jeres egne omgivelser med jeres egne patienter og medlemmer. Kontakt vores fysioterapeut direkte for at høre mere eller ring på tlf. 56141544.

NuStep er Bygget til Rehabilitering og Genoptræning

NuStep Cross Trainere er designet med inddragelse af brugeren. NuStep Recument Cross Trainer kan anvendes af personer med mange forskellige behov for rehabilitering, så som brugere med indskrænket mobilitet, overvægtige, ældre, til aflastning af led og genoptræning efter operation samt rehabilitering af hjertepatienter. Dette giver dig mulighed for at arbejde med en lang række patienter på samme stykke udstyr.

Recumbent Cross Trainer giver mulighed for træning af hele kroppen og hjælper brugen med at genvinde kondition, styrke samt koordination og range of motion. Hvert skridt imitere bevægelsen ved stående gang.

NuStep er det foretrukne valg blandt fagpersonel i sundhedssektoren verden over.

Tilbehør til NuStep Cross Trainer

Til NuStep CrossTrainers kan tilvælges tilbehør, der gør crosstraineren endnu mere alsidig. Mange af NuSteps brugere har behov for ekstra støtte. NuStep har bl.a. udviklet stabilisatorer til patientens ben, systemer til at fastsikre fødder og hænder og bælter til stabilisering og sikring af patienten under træning.

nustep benstabilisator

Benstabilisator

Benstabilisatorer til brugere, der har behov for støtte af ben under træningen, hvor det kan være svært for brugeren selv at holde benene på plads.

nustep grips

WellGrips

Hjælper brugere, der har svært ved at holde om håndtagene på egen hånd. WellGrips understøtter en neutral position i håndledene under træning.

sikkerhedsbælte

Sikkerhedsbælte til overkrop

Sikkerhedsbælterne er lette at montere og justere. Bælterne sikrer at brugeren sidder i en stabil og korrekt position i sædet uden risiko for at falde ud.

Øvrigt tilbehør, der kan tilkøbes:

  • Polar H7 Pulsbælte
  • NuStep Transporter. Gør det let at flytte på cross traineren
  • Opbevaringstaske til opbevaring af fx bælte og grips
  • Gulvmåtte til beskyttelse af gulvet under cross traineren

Finansiering af NuStep

Vi tilbyder attraktive leasingpriser til finansiering af al vores udstyr. Ønsker du at dele betalingen over en længere periode, så kan du eksempelvis lease NuStrep T4r Cross Trainer til 704 kr/mdr forudsat positiv kreditgodkendelse.


Kontakt os på mail eller tlf. 56141544 for en demonstration af NuStep Cross Trainer, eller hvis du ønsker yderligere materiale tilsendt.

Find os på
Kontakt

Fysio Engros
En del af Fitness Engros A/S

Snedkervej 4-6

2630 Taastrup

Tlf.: (+45) 56 14 15 44

E-mail: info@fitnessengros.dk

CVR-nr: 21830895