Kontakt os Tlf.: 5614 1544 info@fitnessengros.dk

FYSIO ENGROS - en del af FITNESS ENGROS A/S

LagerFitness Engros A/S hovedkontorIndretning af Fitness center

FYSIO ENGROS er en relativt ny afdeling i FITNESS ENGROS A/S. Et stærkt stigende salg til alle former for fysisk træning og genoptræning har skabt et behov for en speciel hjemmeside – der er tilegnet sundhedsvæsen og fysioterapi: Fysioterapeuter i såvel privat regi som i offentligt regi, genoptræningscentre, plejehjem, hospitaler, sygehuse, sundhedshuse, aktivitetscentre og wellness.

Fitness Engros A/S blev grundlagt i 1999 og er ejet af firmaets to aktive partnere Bjarne Bo Jørgensen og Brian N. Andersen.

Fitness Engros A/S har i dag til huse i et domicil på ca. 4.500 m2, fordelt på administration, fem showrooms, store lagerfaciliteter - samt værksteder. Domicilet er siden juni 2013 en renoveret industribygning på Snedkervej 4-6 i Taastrup. Vi har desuden fjernlager på en anden adresse i Taastrup.

Vores kerneydelser er salg og rådgivning inden for fitnessbranchen, rehabilitering og beslægtede brancher.

  • Kvalificeret rådgivning og projektering

  • Salg af nyt udstyr

  • Salg af fabriksrenoveret udstyr (CPO)
  • Salg af brugt udstyr

  • Service og reparation – på vore værksteder og/eller hos kunderne

Firmaprofil

Fitness Engros A/S er kendt for at yde kvalificeret og effektiv service - derfor har vi 15 serviceteknikere ansat.

Medarbejderne hos Fitness Engros A/S er sammensat ud fra en stor bredde i faglig viden og anciennitet. Vi har ansat elektrikere, automobilmekanikere, en sadelmager samt en elektronikingeniør. Vi vil kunne klare alle former for service ”in house”.

På salgssiden har vi medarbejdere, som har solgt fitnessudstyr i mere end 25 år. Én af vore sælgere er uddannet som fysioterapeut. Vi har bred indsigt i salg - men også i de problemstillinger, som opleves ”på den anden side af bordet”. 5 af de 7 sælgere har base i Taastrup og 2 sælgere har base i Jylland.

Medarbejdernes viden, erfaring og engagement er kernen i vores daglige arbejde. Detaljer om sælgernes CV og uddannelse kan du se under menupunktet ”INFO > Kontakt os” på vores hjemmeside: www.fysioengros.dk.

Agenturer hos Fitness Engros A/S

Fitness Engros A/S har et bredt udvalg af agenturer, som gør Fitness Engros A/S unik på det danske - samt på det nordiske marked. Vi har agenturer inden for styrketræningsmaskiner, kredsløbsmaskiner, rehabudstyr, crossfit- udstyr samt alle former for fitnesstilbehør, cykelbiograf, skabe/bænke/skranker, gulvbelægninger samt lyd- og videosystemer.

Vi har i de seneste år oplevet en betydelig vækst i salget til fysioterapeuter og anden form for genoptræning – såvel i offentligt som i privat regi – hvorfor vi også har udvidet vores produktprogram índen for REHAB ganske voldsomt.

Velkommen hos FYSIO ENGROS og hos FITNESS ENGROS A/S – Danmarks hurtigst voksende fitnessgrossist!

Find os på
Kontakt

Fysio Engros
En del af Fitness Engros A/S

Snedkervej 4-6

2630 Taastrup

Tlf.: (+45) 56 14 15 44

E-mail: info@fitnessengros.dk

CVR-nr: 21830895