Kontakt os Tlf.: 5614 1544 info@fitnessengros.dk

Ropox ergo-borde

Ropox er en dansk virksomhed, som er verdensførende inden for ergonomiske udformning af inventar. Hos Fysio Engros forhandler vi de anerkendte Ropox ergo-borde. De er efterspugte, fordi de som standard understøtter god komfort og arbejdsstillinger, og fordi der ligeledes er mulighed for at lave en masse individuelle tilpasninger, så bordet passer præcis til dine behov og krav til arbejdsstillinger.

Ropox ergo multibord til genoptræning

Terapi og genoptræning

Ropox ergoborde er udviklet i tæt samarbejde med terapeuter.

Ropox ergo multibord

Ergo Multiborde

Ropox Ergo Mulitbord er ideelt til terapi og genoptræning, hvor terapeut og patient skal sidde over for hinanden.
Læs mere om Ropox Ergo Multiborde herunder.

Ropox ergo bord

Ergoborde

Ropox Ergoborde er vipbare og kan trinvip vippes op til 54 grader.
Læs mere om Ropox Ergoborde herunder.

Ergoborde til terapi og genoptræning

Ropox er en dansk virksomhed, som er førende i en lang række lande inden for udvikling og produktion af udstyr og inventar til terapeuter og deres patienter. Ergo- og terapibordene fra Ropox er alle udviklet i tæt samarbejde med terapeuter for at sørge for at bordene på bedste vis understøtter de behov terapeuter oplever i arbejdet med patienter.

Ropox har opnået anerkendelse for bl.a. deres ergoborde pga. deres høje kvalitet, fleksibilitet og brugervenlighed. Bordenes funktionalitet og fleksibilitet gør dem til et træningsredskab i sig selv.

Herunder kan du læse mere om henholdsvis Ropox Multi Ergoborde og Ropox Ergoborde, som er de to typer af ergoborde, vi forhandler.

Ropox Ergo Multiborde

Ropox ergo multiborde bliver foretrukket af mange terapeuter til behandlingssituationer, hvor terapeut og patient skal sidde over for og tæt på hinanden. Her vil et traditionelt bord ofte være for bredt, derfor har Ropox udviklet dette bord særligt til disse sessioner. De halvrunde udskæringer på hver side af bordet giver en god siddestilling for både patient og terapeut.

Ergo Multibordene kan justeres i højden og der er ingen tværstivere under bordet, hvilket betyder, at der er god plads under bordet også så kørestolsbrugere kan komme helt tæt på bordet og sidde behageligt.

Der medfølger en halvmåneformet plade, som kan placeres i en af udskæringerne, hvis der kun er behov for udskæring på den ene side af bordet, på den måde opnås mere bordplads til andre aktiviteter.

Ropox Ergoborde

Ropox Ergoborde fås en række forskellige størrelser og med vipbar bordplade. Bordene er udbredte hos terapeuter til genoptræning af patienter efter fx blodprop eller operation, og som deraf oplever nedsat funktionalitet i hænder. På grund af den vipbare bordplade er bordet et populært redskab til denne form for genoptræning. Ergobordet findes i varianter, hvor hele eller kun dele af bordpladen er vipbar.

Ropox Ergoborde er desuden uden tværstiver, som gør at kørestolsbrugere kan sidde optimalt ved bordpladen. Den justerbare højde gør ligeledes bordet fleksibelt og brugervenligt, og gør det anvendeligt både siddende og stående.

Hvis I gerne vil se mere af vores udvalg af Ropox-borde, er du velkommen til at kontakte os på mail eller tlf. 56141544.

Find os på
Kontakt

Fysio Engros
En del af Fitness Engros A/S

Snedkervej 4-6

2630 Taastrup

Tlf.: (+45) 56 14 15 44

E-mail: info@fitnessengros.dk

CVR-nr: 21830895