Kontakt os Tlf.: 5614 1544 info@fitnessengros.dk

Stolzenberg brikse til terapeuter

stolzenberg kvalitetsbrikse

Stolzenberg - 40 års tradition for kvalitetsbrikse

Stolzenberg har i 40 år været kendt for topkvalitetsprodukter til terapeuter. Al udstyr er produceret i Tyskland af medarbejdere med stor teknisk og faglig viden.

Det er vigtigt for virksomheden at holde sig opdateret på den nyeste viden og behov blandt terapeuter, som skal bruge produkterne hver dag i det daglige virke. Ved at holde produktionen in-house kan Stolzenberg implementere ændringer og udvikle deres produkter hurtigere end andre producenter. Derfor kan du være sikker på at få brikse og udstyr fra Stolzenberg, der modsvarer den nyeste viden og teknologi.

Rådgivning og sparring danner grundlag for din praksis

Vi ved, at der kan være mange overvejelser forbundet med investering i nyt udstyr til din praksis. Derfor er det vigtigt for os at høre fra dig, hvad din vision er, og hvordan dine arbejdsgange er, så vi kan vejlede dig til det bedste valg af udstyr og brikse til din klinik. Og vi stiller en personlig konsulent til rådighed igennem hele forløbet.

Som leverandør af brikse fra Stolzenberg kan vi tilbyde brikse til ethvert formål inden for behandling, rehab og massage. I sortimentet finder du bl.a. to-delte brikse, hydrauliske brikse og elektriske brikse.

Finansiering og opdeling af betaling

Ønsker du at opdele betalingen, så kan vi også hjælpe dig med dette. Igennem vores finansieringspartner kan du lease det ønskede udstyr med 0% i rente, ingen gebyrer eller udbetaling. *Leasing kræver positiv kreditvurdering. Kontakt os for at høre mere.

Stolzenberg produktsortiment

Herunder finder du et udvalg af Stolzenbergs mest populære serier. For at se hele sortimentet af behandlingsbrikse inklusiv tilpasningsmuligheder, kan du åbne produktkataloget her.

Vil du specifikt se farvemuligheder, så finder du farvekortet her.

stolzenberg ergos

Stolzenberg ErgoS

ErgoS er en bred serie af brikse, der sikrer, at der er en, der passer til jeres behov. Farve kan tilpasses ønske.
Læs mere om ErgoS.

stolzenberg proflex

Stolzenberg Proflex

Rammens struktur på briksene i Proflex-serien er designet til at kunne bære en vægt på op til 200 kg. Coating og polstring er af den høje kvalitet, som du kender det fra Stolzenbergs.
Læs mere om Proflex.

stolzenberg elegance

Stolzenberg Elegance

Som navnet på serien antyder, så er Stolzenberg Elgance-briksene fremstillet med tanke på udseende såvel som ergonomi og funktionalitet. Briksene har en bæreevne på op til 250 kg.
Læs mere om Elegance.

Stolzenberg ErgoS-serie

ErgoS-serien fra Stolzenberg består af 10 typer af brikse med variationer, der betyder, at du kan få den briks, der præcis passer til det, du har behov for. Se i kataloget, som du kan åbne oven for, for at se alle varianterne. Vores konsulenter hjælper dig naturligvis med alle dine spørgsmål og med at finde frem til de rigtige typer brikse til jeres klinik.

ErgoS-serien er kendt for sit rene, lette design, hvor du samtidig får en solid briks i højeste kvalitet, som ligeledes lever op til de tyske retningslinjerne, der er omkring sikkerheden ved medicinsk udstyr.

ErgoS tilbyder brikse, der inddrager den ypperste teknologi i forhold til ergonomiske indstillingsmuligheder, hvilket giver dig mulighed for optimal positionering af patienten i forhold til behandlingen. Som med de øvrige brikse fra Stolzenberg, er rammen fremstillet af solide stålrør med en pulverlakering, der gør overfladen modstandsdygtig over for skrammer, så du har en flot briks i lang tid. Ligeledes er selve briksens betræk af stærk, langtidsholdbar kvalitet. Du har rig mulighed for at tilpasse betrækket til indretningen i jeres klinik med 50 forskellige farvemuligheder.

Stolzenberg Proflex-serie

Briksene i Proflex-serien har et karakteristisk let og stilrent design. Til briksene er der mulighed for at tilkøbe en lang række ekstraudstyr så som forskellige hoved-/nakkestøtter, flere typer af kontakter til højdejustering enten med foden eller hånden, papirholder og flere muligheder for støtte af patienten.Derudover kan briksene varieres mellem 50 forskellige farver betræk og tre farvemuligheder på rammen.

Stolzenberg Proflex er en robust briks, der kan bære patienter og klienter på op til 200 kg. Og alle briksene lever op til de tyske retningslinjer for medicinsk udstyr ifht. kvalitet og sikkerhed, hvilket er din garanti for de bedste produkter på markedet. Rammen er dækket af en modstandsdygtig pulverlakering, der sikrer din briks imod ridser, så den ser pæn ud i lang tid.

Proflex-serien består af to brikse; Proflex Classic og Proflex Therapie.

Stolzenberg Elegance-serie

Med Elegance-serien har Stolzenberg ud over at lægge vægt på funktionalitet og ergonomi også haft fokus på at skabe en robust briks der samtidig er elegant og vil se godt ud i enhver praksis. Udover Stolzenbergs velkendte kvalitet, så er Elegance-briksene fremstillet til at være særdeles robuste med stærk motor til håndbetjent justering af højden. Briksene kan bære op til 250 kg og lever op til de tyske retningslinjer om kvalitet og sikkerhed for medicinsk udstyr (MPG).

Briksenes ramme er dækket af en permanent pulverlakering, der beskytter den mod skrammer og ridser, og selve briksen er betrukket med betræk af den højeste kvalitet, og du kan vælge imellem 50 forskellige farver, så briksen passer ind i jeres indretning. Ligeledes kan der vælges imellem tre forskellige farver på rammen.

Elegance-serien består af tre forskellige brikse; hhv. Classic, Therapie og Wellness.

Øvrigt udstyr

Ud over brikse forhandler vi også taburetter og stole til terapeuter fra Stolzenberg samt diverse former for skumpuder til fx understøttelse af patientens lænd, ben, knæ m.v. Kontakt os med dine specifikke ønsker på tlf. 56141544 eller mail.

Find os på
Kontakt

Fysio Engros
En del af Fitness Engros A/S

Snedkervej 4-6

2630 Taastrup

Tlf.: (+45) 56 14 15 44

E-mail: info@fitnessengros.dk

CVR-nr: 21830895