Kontakt os Tlf.: 5614 1544 info@fitnessengros.dk

Landets største serviceafdeling

Fitness Engros A/S - Teknisk service Fitness Engros A/S - Teknisk service

FYSIO ENGROS er en relativt ny afdeling i FITNESS ENGROS A/S. Et stærkt stigende salg til alle former for fysisk træning og genoptræning har skabt et behov for en speciel hjemmeside – der er tilegnet sundhedsvæsen og fysioterapi: Fysioterapeuter i såvel privat regi som i offentligt regi, genoptræningscentre, plejehjem, hospitaler, sygehuse, sundhedshuse, aktivitetscentre og wellness.

Fysio Engros og Fitness Engros A/S ar landets største serviceafdeling. 15 erfarne teknikere står til din rådighed. De har alle erfaringer med såvel opbygning af nye fitnesscentre som service på både nye og ældre centre. Teknisk service kan udføres som forebyggende og planlagt vedligehold eller som reparation, når skaden er sket. Du kan vælge mellem forskellige former for servicekontrakter (regelmæssig service eller reparation ved behov).

Ved behov for teknisk service skal fejlmelding sendes pr. e-mail til: service@fitnessengros.dk

Fitness Engros serviceaftale

Hos Fysio Engros er vores ambition, at service og reparation af dit fitnessudstyr skal være fuldt på højde med den oprindelige kvalitet fra fabrikken.

Hvis du laver en servicekontrakt med Fysio Engros, betaler du et fast, overkommeligt beløb hver måned. Beløbet dækker normalt både alle planlagte eftersyn og teknikertimer, men vi kan også lave en fleksibel serviceaftale, som passer til netop dine behov.

Ring til os, vi skaber gerne den servicekontrakt, der passer dig bedst.

Reservedele

Vi har altid et stort lager af både nye og brugte reservedele til de mest kendte fabrikater/brands.

Teknikertime 595,00 kr. excl. moms pr. time
Kørselstid 375,00 kr. excl. moms pr. time
Kørsel pr. km 4,00 kr. excl. moms
Find os på
Kontakt

Fysio Engros
En del af Fitness Engros A/S

Snedkervej 4-6

2630 Taastrup

Tlf.: (+45) 56 14 15 44

E-mail: info@fitnessengros.dk

CVR-nr: 21830895